1. Uw eerste dossier toevoegen

Wanneer u voor het eerst inlogt op Skwarel, kan u al direct aan de slag door uw eerste dossiers toe te voegen. Om dit te doen, klikt u op TOEVOEGEN rechtsboven in de webapplicatie van Skwarel.

Het aanmaken van een dossier maakt het mogelijk uw dossierlijst te vervolledigen.

Hoe een dossier aanmaken?

2. De SKS-connector installeren

Check even of de SKS-connector geïnstalleerd is op uw computer of op uw server. Zou dat nog niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze support : een afspraak maken.

3. Analyseer uw eerste dossier

Wanneer de dossiers gecreëerd zijn, kan je ze gaan analyseren. Dit doe je door één of meerdere dossiers aan te vinken en daarna bovenaan de lijst op Analyseren te klikken.
Een analyse updatet de gegevens van de dossiers op de omgeving van de accountant op Skwarel. Deze gegevens worden overgenomen vanuit uw boekhoudpakket via de SKS-connector. Eens de analyse voltooid is, kunt u vanuit de boekhoudkundige gegevens berichten sturen naar uw klanten of de boekhoudkundige afwijkingen die Skwarel detecteert controleren.

Hoe een dossier analyseren?

Tip: Aarzel niet om in een dossier nota's of vragen achter te laten voor uzelf of collega's.

4. Een update van uw eerste dossier bevestigen

Om de gegevens van een dossier voor een klant te updaten, moet u een Update van het dossier uitvoeren.

Hoe een dossier updaten?

5. Log u in op de omgeving van de klant

Om de omgeving van uw klant op Skwarel te bekijken, opent u een dossier vanuit uw omgeving van Skwarel en klikt u vervolgens op Bekijken in het gedeelte Klantenzicht

U ziet nu de boekhouding zoals uw klant deze kan raadplegen.

Hoe als accountant inloggen op de omgeving van de klant?

Did this answer your question?