Een dossier controleren maakt het mogelijk het dossier van uw klant te updaten. Om te beginnen, klik op de homepage op Controleren.

Vink de dossiers aan die u wilt updaten. U kunt een einddatum van de controle kiezen. Dat betekent dat het dossier tot op die datum up to date zal zijn, maar niet verder.

Klik vervolgens op Controleer het dossier.

Eens de controle afgerond is zal er op de startpagina staan dat het controle zonet werd afgerond. Vergeet niet uw startpagina te vernieuwen om de veranderingen te zien.

Zit u vast, aarzel niet om ons te contacteren.