Dossiers
Hoe kan ik de omgeving van mijn klant raadplegen?
Updated over a week ago

Om de omgeving van de klant te raadplegen opent u in het algemeen overzicht het dossier van de klant. Eens u in het overzicht van het dossier terechtkomt, klikt u op Bekijken in het kadertje Klantenzicht.

Vervolgens komt u terecht op de omgeving van de klant.

Waarom is het praktisch om als boekhouder de omgeving van uw klant te kunnen raadplegen?

• U krijgt een duidelijker beeld over de boekhouding van uw klant dankzij de eenvoudige en intuïtieve dashboards.

• U begrijpt het zicht van de klant beter wanneer hij u hierover zou opbellen.

• U ziet het resultaat van de totale boekhouding.

• U kunt het budget voor uw klant configureren.

Tip: Wanneer u als boekhouder op de omgeving van uw klant terechtkomt, ziet u steeds alle functionaliteiten die in uw abonnement inbegrepen zijn.

Indien u het klantenaccount hebt geconfigureerd en de functionaliteiten voor de klant hebt beperkt, zal u nog steeds alle functionaliteiten te zien krijgen op de omgeving van de klant.

Geen paniek! De klant krijgt enkel en alleen de functionaliteiten te zien die u voor zijn/haar account hebt ingesteld.

Pop-ups accepteren

Als er na het klikken op Bekijken niets gebeurt, ga dan even na dat uw browser u niet vraagt om ComptaManager de toestemming geven om een popup te openen. Is dat het geval, kies er dan voor hen steeds de toestemming te geven en klik vervolgens opnieuw op Bekijken.

Gebruikt u Safari als browser, dan moet u waarschijnlijk in uw browser kiezen voor Voorkeuren en vervolgens moet u in het menubalk klikken op beveiliging. Daar wordt er u onder andere voorgesteld om pop-ups te blokkeren, vink het vakje uit.

Zou het steeds niet lukken aarzel niet om ons te contacteren.