Om een nieuw dossier aan te maken, klik op

Een venster gaat nu open.

Verschillende informatie wordt u nu gevraagd

• Naam : de naam van het bedrijf
  • Btw-nummer : het btw-nummer van het bedrijf
  • Type : statuut van het bedrijf
  • Referentie : referentie van het boekhouddossier. Deze moet exact dezelfde zijn
  • Btw : de regelmaat van de btw-verklaring.
  • Verantwoordelijke : Hier kiest u de verantwoordelijke boekhouder voor het dossier. Elke e-mail voor controle wordt steeds gestuurd met de naam van de verantwoordelijke. De verantwoordelijke kan ook het dossier synchroniseren. Als het dossier een lock krijgt heeft de verantwoordelijke ook toegang tot het dossier zelf al is hij/zij geen administrator is.
  • Permanent dossier : u kunt hier het permanent dossier activeren voor het dossier.
  • Subdossier : bij het aanvinken van het vakje worden de subdossiers aangemaakt. Uw klanten zullen bij het uploaden moeten kiezen tussen aankopen, verkopen en diversen. U kunt deze subdossiers wel steeds wijzigen of verwijderen in Configuratie > Documenten

Klik vervolgens op Creëren

Uw nieuw dossier is nu aangemaakt. Vervolgens is het best een analyse van het dossier te starten.  Hoe een dossier analyseren

U wenst een nieuwe klantenaccount aanmaken voor uw klant? Dit artikel helpt u verder.