U krijgt een melding via mail wanneer uw boekhouder u een bericht stuurt. U kunt trouwens hier lezen hoe u het aantal mails die u krijgt, kunt wijzigen.

Eens u aangemeld bent, zal u een uitroepteken in het oranje merken in het linkerkolom naar Berichten. Dat betekent dat u berichten van uw boekhouder hebt gekregen.

Klik op Berichten. U krijgt nu berichten te zien met het statuut Te behandelen. Uw berichten hebben 3 verschillende statuten:

• Te Behandelen : uw boekhouder verwacht een antwoord, u moet het bericht dus beantwoorden.
  • Behandeld : het bericht moet nog worden beantwoord door uw boekhouder.
  • Opgelost : het bericht werd door u of uw boekhouder gemarkeerd als opgelost.

Klik op een bericht om het te behandelen. Een venster gaat open en u krijgt de mogelijkheid een bericht te schrijven en een PDF-bestand toe te voegen. Wanneer u klikt op Versturen verandert het statuut van Te behandelen naar Behandeld. Het is nu aan uw boekhouder om verder te gaan met het bericht.

U kunt op ieder moment een bericht met het statuut Behandeld opnieuw als Te behandelen markeren door te klikken op Te behandelen rechtsboven in het berichtsvakje.

Eens u het bericht hebt beantwoord mag u het venster sluiten.