U krijgt een melding via e-mail wanneer uw boekhouder u een bericht stuurt. U kunt trouwens hier lezen hoe u de frequentie van de e-mails die u krijgt kunt wijzigen.  

Eens u aangemeld bent, zal u een oranje uitroepteken opmerken naast Berichten in het menu. Dat betekent dat u berichten van uw boekhouder hebt ontvangen.

Klik vervolgens op Berichten. U krijgt nu de berichten te zien met het statuut Te behandelen. Uw berichten hebben 3 verschillende statuten: 

  • Te Behandelen : uw boekhouder verwacht een antwoord, u moet het bericht dus beantwoorden.

  • Behandeld : u hebt het bericht beantwoord en uw antwoord moet nu geëvalueerd worden door uw boekhouder.

  • Opgelost : het bericht werd door uw boekhouder gemarkeerd als opgelost. 

Hoe kan ik een bericht dan behandelen?

U klikt eenvoudigweg op het bericht om het te behandelen. Er gaat een nieuw venstertje open en u krijgt nu de mogelijkheid een antwoord te schrijven en PDF-bestanden toe te voegen. Wanneer u op Versturen klikt verandert de status van Te behandelen naar Behandeld. Het is nu aan uw boekhouder om uw antwoord te evalueren.

U kunt ook op ieder moment een bericht met het statuut Behandeld opnieuw als Te behandelen markeren door te klikken op Te behandelen rechtsboven in het berichtenvenster.

Eens u het bericht hebt beantwoord mag u het venster sluiten en mag u spoedig een antwoord van uw boekhouder verwachten.

Did this answer your question?