Hoe kan ik mijn doorgestuurde documenten bekijken in Skwarel (Archieven)?
Hoe kan ik mijn doorgestuurde documenten bekijken in Skwarel (Archieven)?
Michèle Savoy avatar
Written by Michèle Savoy
Updated over a week ago

Om uw documenten te bekijken die u via Skwarel hebt geüpload, klikt u links bij de functionaliteiten op Upload en vervolgens op Archieven.

Hier kunt u alle documenten raadplegen die u via Skwarel reeds hebt doorgestuurd naar uw boekhouder. Deze worden automatisch gesorteerd per maand.

Links bovenaan het scherm kunt u documenten opzoeken op naam of op een woord dat in het document voorkomt.

Daarnaast kunt u rechts bovenaan de lijst de documenten filteren op jaartal.

U wilt graag te weten komen hoe u documenten naar uw boekhouder kunt versturen?

Dan zal volgend artikel u zeker kunnen verderhelpen: Hoe kan ik documenten naar mijn boekhouder versturen?