All CollectionsVoor BedrijvenUpload
Hoe kan ik documenten naar mijn boekhouder versturen?
Updated over a week ago

Om facturen door te sturen moet u naar Upload gaan en kiezen voor het submenu Versturen.

Klik vervolgens links bovenaan op het icoontje van het document met plusteken:

U zal nu één of meerdere documenten kunnen opladen vanop uw PC.
Als uw boekhouder de optie heeft geactiveerd, moet u eerst een subdossier selecteren waarin u de documenten wilt gaan opladen.

Nadat u uw bestanden hebt geselecteerd en vervolgens op "Openen" klikt in uw verkenner, zal u de bestanden zien verschijnen in de lijst op Skwarel.

U kan verschillende acties uitvoeren met de geüploade documenten:

• Nota's toevoegen aan een document:
    Dit is handig voor wanneer uw boekhouder de documenten zal coderen. U kunt bijvoorbeeld achterlaten dat het om Marketingskosten of persoonlijke kosten gaat. Hier leest u er meer over.

• Documenten verwijderen:
    Wanneer u een foutief document hebt geüpload op Skwarel kan u deze alsnog gaan verwijderen vooraleer de document definitief naar uw boekhouder te versturen. Klik hiervoor op het icoontje van het document met minteken.

• Documenten groeperen en degroeperen:
    U kunt verschillende documenten groeperen om één PDF-bestand te verkrijgen.
    Of u kunt één document splitsen in verschillende PDF-bestanden.

• De naam wijzigen van de documenten:
    Indien u dit wenst kunt u de naam gaan wijzigen van ieder geüpload document.
    Hiervoor klikt u op het icoontje van de pen wanneer u over de naam van een document heengaat met uw muiscursor.

Om het versturen van de documenten te bevestigen, selecteer de gewenste documenten en klik vervolgens rechts bovenaan op:

Bevestig definitief de verzending van de documenten door nogmaals op Versturen te klikken.