Om een vraag te stellen aan een collega moet u eerst naar de hoofdpagina van het dossier in kwestie gaan. Klik vervolgens op het knopje

Schrijf de Titel en de Beschrijving in het nieuw venster. Wees zo volledig mogelijk, dan zal de antwoord van uw collega ook preciezer zijn.

Kies nu de Followers. Een Follower is de persoon/personen tot wie u uw vraag richt. Tip : vermijd meer dan twee persoon als Follower in te stellen.

Alle Followers worden op de hoogte gebracht van een vraag wanneer :

• een vraag word gesteld
  • iedere keer dat er iemand op de vraag beantwoord
  • de vraag opgelost is

Creeër uw vraag door op te klikken op :