Veiligheid
De veiligheidsmaatregelen van Skwarel
Updated over a week ago

De beveiliging van gegevens op het internet en in software is ondertussen een prioriteit bij alle SaaS-bedrijven, dat geldt zeker ook voor Skwarel.
Naast de vertrouwelijkheid van de gegevens hebben we een paar regels ingesteld om alle inbreuken op de beveiliging te voorkomen.

Wanneer u zich inlogt op Skwarel ziet u dat de volledige site in https is opgemaakt. Dit betekent dat u een beveiligde verbinding gebruikt. Het groen slotje vóór het webadres van Skwarel bevestigt dat de applicatie en de software daadwerkelijk goed beveiligd is. Kom meer te weten over HyperText Transfer Protocol Secure of kortweg https via deze link.

Daarnaast maakt Skwarel ook regelmatig en automatisch backups van alle gegevens om te voorkomen dat gegevens verloren zouden gaan.

Wenst u toch meer informatie betreffende de veiligheid van onze software? Neem dan gerust contact op met onze supportmedewerkers via: support@skwarel.com