SkwarelSync installeren

U moet onze software SkwarelSync installeren en gebruiken om uw boekhoudsoftware te kunnen synchroniseren met Skwarel.

SkwarelSync opstarten

Open SkwarelSync en log u in met dezelfde aanmeldingsgegevens dan op de web app.

SkwarelSync biedt u twee manieren aan om de gegevens van een dossier te updaten:

1. Een dossier analyseren : Hoe een dossier analyseren ?
  2. Een dossier als gecontroleerd markeren : Hoe een dossier als gecontroleerd markeren ?

De synchronisaties worden steeds handmatig gestart. Tip : controleer meerdere dossiers op hetzelfde moment aan om tijd te winnen.