Als u een gebruikersnaam en een paswoord hebt op Winbooks, moet u deze instellen in SkwarelSync. Doet u het niet, krijgt u een foutmelding dat vraagt uw paswoord in te stellen in de instellingen.

Om uw aanmeldsgegevens in te stellen, open het programma SkwarelSync. Vervolgens klikt u op het tandwiel.

Breng vervolgens uw Naam en Paswoord van uw Winbooks gebruiksgegevens. Sluit af door de veranderingen op te slaan.