Een dossier controleren maakt het mogelijk het dossier van uw klant te updaten. Om te beginnen, vink het dossier of de verschillende dossiers die u als gecontroleerd wil markeren.

Kies vervolgens in het rolmenu voor Markeren als gecontroleerd. Kies de datum tot wanneer u het dossier wil updaten.

Klik daarnda op Uitvoeren. Een voortgangsbalk toont de vooruitgang van het vesturen van de informatie naar Skwarel.

Eens de controle afgerond is zal er op de startpagina van de Skwarelapplicatie staan dat het controle zonet werd afgerond. Vergeet niet uw startpagina te verversen om de veranderingen te zien.

Zit u vast, aarzel niet om ons te contacteren.