Gebruiker
Hoe een nieuwe boekhouderaccount aanmaken?
Updated over a week ago

U wenst een nieuwe account aanmaken op Skwarel opdat een collega de app zou gebruiken? Dat kunt u gemakkelijk doen.

Log u in op Skwarel en ga vervolgens naar Instellingen > Boekhoudkantoor

Schrijf het e-mailadres van uw collega en klik vervolgens op Toevoegen.
Eens u geklikt hebt, zal uw collega een e-mail krijgen met zijn aanmeldgegevens voor Skwarel.

Wanneer uw collega zich zal aanmelden, zal hij zijn naam en voornaam moeten ingeven en van paswoord moeten veranderen. Zelf zal u merken dat de lijst met actieve boekhouders geüpdatet zal zijn en dat uw collega onder Actief zal staan.