Om het dossier van een klant te bekijken zoals hij het te zien zou krijgen, moet u een dossier openen van vanuit de startpagina.

Eens het dossier geopend is, klik op Raadpleeg om dezelfde overzicht dan u klant te zien.

Als er na het klikken op Raadpleeg niets gebeurt, ga dan even na dat uw browser u niet vraagt om ComptaManager de toestemming geven om een popup te openen. Is dat het geval, kies er dan voor hen steeds de toestemming te geven en klik vervolgens opnieuw op Raadpleeg.

Gebruikt u Safari als browser, dan moet u waarschijnlijk in uw browser kiezen voor Voorkeuren en vervolgens moet u in het menubalk klikken op beveiliging. Daar wordt er u onder andere voorgesteld om pop-ups te blokkeren, vink het vakje uit.

Waarom is het praktisch om als boekhouder te zien wat u klant kan zien?

• U krijgt een duidelijker beeld over de boekhouding dankzij de reporting.
  • U begrijpt de zicht van de klant beter
  • U ziet het resultaat van de boekhouding
  • U kunt het budget voor uw klant configureren.

Zou het steeds niet lukken aarzel niet om ons te contacteren.