CODA
Hoe kan ik mijn CODA uploaden?
Updated over a week ago

Voorvereisten : u moet over de CODA-files beschikken door u ofwel aan ISABEL te abonneren, ofwel door die te krijgen via een bank.

Ga dan naar het gedeelte CODA door in het linkermenu te klikken op

Voeg uw CODA files die op uw computer staan toe door te klikken op

Eens het uploaden gedaan is, zal Skwarel u op de hoogte brengen als het IBAN rekeningen heeft gevonden die hiervoor nooit werden behandeld. In dat geval zal hij u de naam van de klant vragen met wie u die bepaalde rekening wil associëren. Standaard zal hij de titularis van de rekening die hij in de CODA-uitreksel heeft gevonden, gebruiken. Wanneer u de naam hebt bevestigd, zal het ook onthouden worden voor de volgende keren.

U kan de naam daarna nog wijzigen,  hoe dat juist kan, leggen we hier uit.

Tip : Probeer namen te hebben die geassocieerd zijn met IBAN-rekeningen die dezelfde namen hebben dan de boekhouddossiers in uw boekhoudsoftware. Dit zal het werk van uw medewerkers gemakkelijker maken.

Eens u hebt beslist over alle namen van de dossiers, klik dan op Bevestig

Bevestig dan definitief het versturen van de CODA naar uw systeem. Om dit te doen, selecteer de CODA en klik op Versturen

Tip : Vooraleer uw CODA door te sturen kunt u de uittreksels visualiseren door te klikken op het PDF-icoon.

Nu vindt u alle CODA files terug, per klant gesorteerd. Daarbovenop is elke CODA gelinkt met het PDF-bestand van het uittreksel.

De structuur van de dossiers op uw systeem is de volgende:

• Naam van de klant : de naam van de klant die u op de applicatie hebt ingesteld

• CODA : het dossier dat de CODA-files bevat

• PDF : het dossier dat de PDF-uittreksels bevat die gelinkt zijn met de CODA-files.

Tip : als u Winbooks gebruikt, lees het artikel over hoe de CODA instellen in een dossier.