CODA
Hoe kan ik de naam van een dossier veranderen?
Updated over a week ago

Klik op

Een configuratievenster gaat dan open

Klik op de naam van het dossier die wenst te hernoemen. Wanneer u een nieuwe naam begint te schrijven zal een rolmenu verschijnen met reeds gebruikte namen.

• Als u een nieuwe naam wenst te schrijven, druk op enter om de naam die u geschreven hebt te bevestigen

• Als u een reeds bestaande naam wenst te kiezen, selecteer die dan in het rolmenu en druk op Enter.

De verandering gebeurt meteen.

Tip: Vermijd twee namen te hebben voor éénzelfde klant. Vermijd bijvoorbeeld dossiernamen zoals:

• Skwarel SA, IBAN BEXXXXX97

• Skwarel, IBAN BEXXXXX68

Voor bovenstaande voorbeeld zullen we  Skwarel NV en Skwarel hernoemen opdat we maar één dossiernaam hebben voor twee IBAN-rekeningen:

Skwarel:

• IBAN BEXXXXX97

• IBAN BEXXXXX68

Opgelet : Wanneer u een dossier hernoemt zal dat de naam van het dossier op uw systeem waar uw CODA opgeslagen is, niet veranderen. De volgende keer dat een CODA wordt gestuurd zal Skwarel een dossier creeëren met het nieuwe naam op uw systeem.