Berichten
Hoe kan ik een algemeen bericht naar een klant (of collega) sturen?
Hoe kan ik een algemeen bericht naar een klant (of collega) sturen?
Michèle Savoy avatar
Written by Michèle Savoy
Updated over a week ago

Een algemeen bericht maakt het mogelijk een bericht te sturen zonder dat het gelinkt is met een boeking. U bent dus vrij te schrijven wat u ook wenst.

U kunt onder meer:

• een bericht schijven

• een PDF-file als bijlage bijvoegen

• meldingen via e-mail activeren ( meer lezen )

Om dit te doen gaat u naar het algemeen berichtencentrum van Skwarel door op het logootje van de tekstballon te klikken bovenaan het scherm van de webapplicatie:

Klik vervolgens op + Nieuw bericht in de rechter bovenhoek.

Er verschijnt nu een venster waar u uw bericht kan opmaken:

• Dossier : de naam van het dossier waaraan het bericht bedoeld is

• Versturen naar : een bericht sturen naar de klant van het dossier of naar een collega die je wilt betrekken in het dossier

• Toegewezen : persoon verantwoordelijk voor het bericht

• Bericht : type hier uw bericht, eventueel incl. bijlage(n) die u rechts via het logootje van de paperclip kunt toevoegen

Klik vervolgens op het licht oranje pijltje om het bericht definitief te versturen.

Tip : klik op het belletje rechts bovenaan het scherm om meldingen te ontvangen in verband met wijzigingen en antwoorden.

U vindt het verstuurde bericht terug in het postvak In afwachting.
Tip : U kunt uw berichten filteren op:

• Toegewezen : verantwoordelijke van het bericht

• Intern : zie enkel de interne berichten

• Dossiers

• Types : slimme berichten automatisch opgesteld door Skwarel

Wenst u te weten te komen hoe u een bericht vanuit een boeking kunt versturen? Volgende link kan u hierbij helpen: Hoe kan ik een bericht opstellen vanuit een boeking?