Wanneer u een account aanmaakt voor u klant, kunt u de functionaliteiten verbergen. Als u het wenst kunt u zo voor een bepaalde klantenaccount het dashboard, het uploadsherm of de berichten verbergen. Opgelet: u moet wel minstens één functie selecteren.

Tip: het aanmaken van een heel beperkt account voor één klantenaccount verandert niets voor de andere gebruikers. U kunt zo voor éénzelfde dossier een account hebben met alle functies en een andere waar de gebruiker enkel zou kunnen oploaden.
Wanneer u zich als boekhouder naar de zicht van u klant gaat zult u steeds een volledige toegang krijgen tot het dossier, de beperkingen gelden enkel voor de klant, niet voor u.

Did this answer your question?