Bij het opmaken van een dossier krijgt u de mogelijkheid hem te verbergen voor uw medewerkers.
Dankzij de functie "lock" hebben slechts de beheerders toegang tot het dossier, behalve als u andere boekhouders toelaat.
Om deze functie van vertrouwelijkheid in te stellen moet u in het dossier klikken op Configuratie > Toegang

U kunt hier de bevoegde boekhouders selecteren.

Opgelet : de verantwoordelijke voor het dossier zal evenwel toegang krijgen tot het dossier. Wanneer u van verantwoordelijke zal veranderen krijgt u de mogelijkheid om hem/haar de toegang steeds te geven.