Skwarel stuurt u meldingen via mail in functie van de voorkeuren die u gekozen hebt in uw instellingen. Om deze te veranderen gaat u niet het menu Instellingen > Mijn meldingen

U kunt twee types mails instellen:

• Een activiteitenrapport.
  • Een individuele mail per event.

Activiteitenrapport

Het activiteitenrapport brengt u op de hoogte van de verschillende gebeurtenissen rond de dossiers.

Het activiteitenrapport wordt u gestuurd volgens de frequentie dat u gekozen hebt:

• Dagelijks : de mail wordt elke dag om 20u gestuurd. Het vat de gebeurtenissen sinds de dag ervoor samen.
  • Wekelijks : de mail wordt elke vrijdag om 20u verstuurd. Het vat de gebeurtenissen sinds de vrijdag ervoor samen.
  • Nooit : u zal geen mail krijgen.

U kunt ook

• Of meldingen krijgen op dossiers waarvan u verantwoordelijk bent.
  • Of meldingen krijgen op alle dossiers van uw fiduciair.

Afzonderlijke mail

Afzonderlijke e-mails brengen u via mail op de hoogte zodra er een nieuwe gebeurtenis plaatsvindt. Dit zijn de gebeurtenissen voor de welke u een melding kan krijgen.

• Wanneer een klant u een file stuurt vanaf zijn Skwarel-account
  • Wanneer u een nieuw bericht krijgt in een bepaald dossier. Dit kan ofwel een nieuw bericht van een klant zijn, ofwel een antwoord op een bericht dat u gestuurd heeft.

Als u die mails niet wenst te krijgen, kies dan voor de optie Geen mail.