1. Uw eerste dossier toevoegen

Wanneer u voor het eerst inlogt op Skwarel, maak een dossier Boekhouder aan. Om dit te doen, klik op Toevoegen van een dossier

Het aanmaken van een dossier maakt het mogelijk de dossierlijsten te vervolledigen.

Hoe een dossier aanmaken?

2. SkwarelSync installeren

Vervolgens zeker dat SkwarelSync geïnstalleerd is op uw computer of uw server. Zou dat nog niet het geval zijn, spreek dan af met onze support : een afspraak maken.

3. Analyseer uw eerste dossier

Wanneer de dossiers gecreëerd zijn, analyseer één of meerdere dossiers. Een analyse updatet de gegevens van uw dossiers in de het deel van de fiduciairs op Skwarel. Eens de analyse volledig is, kunt u berichten sturen naar klanten of de tegenstrijdigheden die Skwarel heeft gemerkt, nakijken.

Hoe een dossier analyseren ?

Tip: Aarzel niet om nota's te schrijven of vragen achter te laten voor collega's op dossiers.

4. De controle van uw eerste dossier bevestigen

Om de gegevens van een dossier voor een klant te updaten, moet u een controle van het dossier uitvoeren vanuit SkarelSync

Hoe een dossier markeren als gecontroleerd?

5. Log u in als een klant op een dossier

Om het beeld van uw klant op Skwarel te bekijken, log u in zoals hem. Om dit te doen, opent u een dossier vanuit uw boekhouder access en klikt u op

Daar ziet u de boekhouding zoals uw klant ze ook zal zien.

Hoe zich inloggen als een klant op een dossier?