Om facturen door te sturen moet u naar Upload gaan en kiezen voor het submenu Te versturen.

Klik vervolgens op

U zal nu een of meerdere files kunnen oploaden vanuit uw harde schijf. Als uw boekhouder de optie heeft geactiveerd, moet u nu ook een subdossier kiezen voor de net geüploadete facturen.  U kunt ook direct files op de schijf selecteren.

Nadat u uw bestanden hebt geselecteerd, als alles zoals correct verloopt zal u nu de bestanden zien verschijnen in de lijst.

Als u het wenst kunt u nota's achterlaten op facturen. Dit is handig voor wanneer uw boekhouder de files zal coderen. U kunt bijvoorbeeld achterlaten dat het om Marketingskosten of persoonlijke kosten gaat. Hier leest u er meer over.

Om het versturen van de documenten te bevestigen, selecteer de documenten en klik op

Klik nog eens op Versturen om de documenten effectief te verzenden.