Ga naar Rentabiliteit en klik op het submenu Resultatenrekening.

U bekijkt nu uw resultatenrekening zoals het is sinds de laatste update.

Als u één van de verschillende categorieën in detail wil bekijken, klik dan op

De resultaten verschijnen nu. Om de details van een rekening te bekijken, klik op

Een lijst met de verschillende boekhoudkundige afschrijvingen voor een bepaalde rekening verschijnt nu. De namen van de rekeningen zijn gekozen door uw boekhouder.

Voor elke afschrijving kunt u

• Een vraag stellen aan uw boekhouder door te klikken op het envelop. Meer weten?
  • Meer informatie krijgen over de afschrijving door te klikken op het vergrootglas
  • De PDF van de factuur bekijken. Dit kan slechts als u uw facturen in een PDF-formaat naar uw boekhouder doorstuurt.