In de omgeving van het PB kunt u gemakkelijk alle informatie invullien die nuttig zijn voor uw boekhouder bij het opstellen van uw PersonenBelastingsaangifte.

Log u in om het formulier in te vullen

• Als u reeds over een account op Skwarel beschikt, kunt u heel gemakkelijk inloggen dankzij het PB-menu.
  • Als u niet over een dossier op Skwarel beschikt, wordt u meteen doorverwezen naar uw PB.

Beginnen

Wanneer u op de knop "Beginnen" klikt, zal een formulier in 6 stappen beginnen waar er een reeks vragen zal gesteld worden over uw belastingsituatie. De eerste keer dat u dit doet, vragen we veel informatie, we houden de informatie bij voor volgend jaar en u zal dan enkel moeten aangeven wat er ondertussen is veranderd.

Vergeet niet dat de meerderheid van de documenten die we opvragen (onroerendgoedbelasting, loonstrook, enz.) op de website van de administratie, MyMinFin , staan.

Definitief versturen

Wanneer u het formulier hebt ingevuld, kunt u het naar uw boekhouder sturen en op zijn voorstel wachten. Daarna is het niet langer mogelijk om het formulier te wijzigen. U kunt vanaf dan enkel bijlagen toevoegen aan uw aangifte.