U kan twee soorten vragen stellen aan uw boekhouder :

1. Stel een vraag van op een boeking

U kan een vraag stellen van op een boeking of een rekening. Om dit te doen, klik op

Een venster gaat open met volgende informatie:

• Een hoofding met de details van de boeking, het is dus niet noodzakelijk alle informatie te noteren in de vraag zelf.
  • Een veld waar u uw vraag kan stellen.
  • Een knopje met Een bestand toevoegen : u kan een PDF-bestand bij uw vraag voegen.
  • Een veld net voor Mij via e-mail verwittigen over wijzigingen. Standaard is het zo ingesteld dat u geen mail krijgt wanneer een boekhouder de vraag beantwoordt. Als u het vakje aanvinkt krijgt u wel een mail.

Stuur op Verzenden om het verzenden te bevestigen. U vindt de vraag terug in het gedeelte Berichten onder Behandeld.

2. Stel een vraag vanuit het gedeelte Berichten

Klik op het knopje Nieuw bericht rechts bovenaan. Een venster gaat open met volgende informatie :

• Een hoofding met de details van de boeking, het is dus niet noodzakelijk alle informatie te noteren in de vraag zelf.
  • Een veld waar u uw vraag kan stellen.
  • Een knopje met Een bestand toevoegen : u kan een PDF-bestand bij uw vraag voegen.
  • Een veld net voor Mij via e-mail verwittigen over wijzigingen. Standaard is het zo ingesteld dat u geen mail krijgt wanneer een boekhouder de vraag beantwoordt. Als u het vakje aanvinkt krijgt u wel een mail.

Stuur op Verzenden om het verzenden te bevestigen. U vindt de vraag terug in het gedeelte Berichten onder Behandeld.