Berichten
Hoe kan ik een vraag stellen aan mijn boekhouder?
Updated over a week ago

U kan twee soorten vragen stellen aan uw boekhouder :

1. Stel een vraag vanuit een boeking of document

U kan een vraag stellen vanuit een boeking, rekening of document. Om dit te doen, klikt u op het icoontje van een enveloppe.

Een berichtenvenster zal opengaan met volgende informatie:

• Een hoofding met de details van de desbetreffende boeking, rekening of document, het is dus niet noodzakelijk alle informatie te noteren in de vraag zelf.

• Een veld waar u uw vraag of opmerking kan noteren.

• Een knopje met Een PDF bijvoegen: u kan een PDF-bestand aan uw vraag toevoegen.

• Een vakje Veranderingen melden via e-mail dat je kan aanvinken om uzelf op de hoogte te houden over alle communicatie omtrent dit bericht. Standaard is het zo ingesteld dat u geen mail krijgt wanneer een boekhouder de vraag beantwoordt. Als u het vakje aanvinkt krijgt u wel een mail.

Stuur op Versturen om het verzenden te bevestigen. U vindt de vraag terug in het gedeelte Berichten onder Behandeld.

2. Stel een vraag vanuit het berichtencentrum

Ga naar Berichten in het menu en Klik rechts bovenaan op het knopje Nieuw bericht.

Een venster gaat open met volgende informatie:

• Een hoofding met de details van de desbetreffende boeking, rekening of document, het is dus niet noodzakelijk alle informatie te noteren in de vraag zelf.

• Een veld waar u uw vraag of opmerking kan noteren.

• Een knopje met Een PDF bijvoegen: u kan een PDF-bestand aan uw vraag toevoegen.

• Een vakje Veranderingen melden via e-mail dat je kan aanvinken om uzelf op de hoogte te houden over alle communicatie omtrent dit bericht. Standaard is het zo ingesteld dat u geen mail krijgt wanneer een boekhouder de vraag beantwoordt. Als u het vakje aanvinkt krijgt u wel een mail.

Klik op Versturen om het verzenden te bevestigen. U vindt de vraag terug in het gedeelte Berichten onder Behandeld.