Skwarel stuurt u meldingen via mail in functie van de voorkeuren die u gekozen hebt in uw instellingen. Om deze te veranderen gaat u niet het menu Instellingen > Mijn meldingen

U kunt twee types mails instellen:

• Een activiteitenrapport.
  • Een individuele mail per event.

Activiteitenrapport

Het activiteitenrapport brengt u op de hoogte van de verschillende gebeurtenissen rond de dossiers :

• Geüpdatete dossiers
  • Nieuwe berichten
  • Antwoorden op berichten
  • Opgeloste issues in de berichten

Het activiteitenrapport wordt u gestuurd volgens de frequentie dat u gekozen hebt:

• Dagelijks : de mail wordt elke dag om 20u gestuurd. Het vat de gebeurtenissen sinds de dag ervoor samen.
  • Wekelijks : de mail wordt elke vrijdag om 20u verstuurd. Het vat de gebeurtenissen sinds de vrijdag ervoor samen.
  • Maandelijks : de mail wordt elke laatste dag van om 20u verstuurd. Het vat de gebeurtenissen van de hele maand samen.

U krijgt enkel een mail wanneer er iets gebeurt. Als u bijvoorbeeld uw berichtenfrequentie hebt ingesteld als Dagelijks en er een paar dagen niets is gebeurd, is het normaal dat u geen mail hebt gekregen.

Afzonderlijke mail

Afzonderlijke e-mails brengen u via mail op de hoogte zodra er een nieuwe gebeurtenis plaatsvindt. Dit zijn de gebeurtenissen voor de welke u een melding kan krijgen.