Algemeen
Hoe kan ik de frequentie van de e-mails veranderen?
Updated over a week ago

Skwarel stuurt u meldingen via e-mail in functie van de voorkeuren die u gekozen hebt in uw instellingen. Om deze te veranderen gaat u naar het menu Instellingen > Mijn meldingen

U kunt de frequentie van twee type e-mails instellen:

• Een activiteitenrapport

• Een individuele mail per activiteit

Activiteitenrapport

Het activiteitenrapport brengt u op de hoogte van de verschillende gebeurtenissen rond uw dossier:

• Updates van uw dossier

• Nieuwe berichten

• Antwoorden op uw berichten

• Opgeloste berichten

Het activiteitenrapport wordt u gestuurd volgens de frequentie dat u gekozen hebt:

• Dagelijks : de e-mail wordt elke dag om 20u gestuurd. Het vat de gebeurtenissen van de afgelopen dag samen.

• Wekelijks : de e-mail wordt elke vrijdag om 20u verstuurd. Het vat de gebeurtenissen van de afgelopen week samen.

• Maandelijks : de e-mail wordt elke laatste dag van de maand om 20u verstuurd. Het vat de gebeurtenissen van de voorbije maand samen.

U krijgt enkel een e-mail wanneer er iets gebeurt. Als u bijvoorbeeld uw berichtenfrequentie hebt ingesteld op Dagelijks en er een paar dagen niets is gebeurd, is het normaal dat u geen e-mail hebt gekregen.

Individuele e-mail

Individuele e-mails brengen u via e-mail op de hoogte vanaf er een nieuwe gebeurtenis plaatsvindt:

• Updates van uw dossier

• Antwoorden op uw berichten

• Opgeloste berichten

• Nieuwe berichten

Volgende frequenties zijn mogelijk:

• Individuele mail : u krijgt een e-mail van zodra de activiteit heeft plaatsgevonden.

• Geen mail : u krijgt geen e-mails omtrent de activiteit