Skwarel maakt het mogelijk heel gemakkelijk alle facturen die uw boekhouder heeft opgeslagen terug te vinden. U kunt alle facturen terugvinden dankzij de zoekbalk linksbovenaan.

U hoeft enkel de eerste letters van naam van een klant of leverancier te typen en lijst verschijnt. Klik op diegene die u op een meer gedetailleerde manier wil bekijken. Daarna zal u al de facturatiegeschiedenis voor dat bepaalde klant of leverancier te zien krijgen :

• Het detail van de rekeningen: u kunt zelfs het PDF-bestand van de facturen terugvinden (als u uw facturen in PDF-bestanden doorstuurt aan uw boekhouder.
  • Als de factuur als betaald is gemarkeerd in de boekhouding.
  • Het totaal van de gefactureerde bedragen voor een jaar
  • Wat u nog verschuldigd bent.

U kunt surfen naar andere boekjaren als u op zoek bent naar oudere facturen