Nieuwe mobiele toepassing voor ondernemers

app mobile

Updated over a week ago

Het is eindelijk zover, hier is de nieuwe Skwarel mobiele app voor ondernemers!

Dit zijn de nieuwe functies die beschikbaar zijn voor uw klanten in de nieuwe interface.

Nieuw ontwerp en gebruiksvriendelijk, de 3 hoofdtabbladen zijn reeds aanwezig op hun webinterface:

• Archief

• Dashboard

• Profiel

Het is ook mogelijk om rechtstreeks te chatten via het berichtensysteem van de app.

Geen tijdverspilling meer voor uw klanten, ze kunnen onmiddellijk hun ontvangstbewijzen/ rekening van restaurants versturen dankzij het kleine icoontje

Groot nieuws op de app, ze kunnen hun foto's ook rechtstreeks uploaden vanuit hun galerij door op transfer te drukken en het Skwarel-logo te kiezen om meteen te versturen op de app!

Zij vinden alle Skwarel-functies rechtstreeks op hun smartphone.

De nieuwe functies zijn beschikbaar na het updaten van de app van Android / IOS.