Skwarel App - Smartphone - Cache Wissen

Heeft u problemen met de verbinding met de mobiele applicatie? Heb je geprobeerd de cache te wissen?

Michèle Savoy avatar
Written by Michèle Savoy
Updated over a week ago

Hebt u net een nieuwe smartphone of ondervindt u verbindingsproblemen met de mobiele applicatie? Dit artikel zou je moeten helpen.

Wat is de cache?

De cache van een applicatie is de geheugenruimte die aan de app wordt toegewezen om gemakkelijk toegankelijke informatie op te slaan, zodat deze sneller kan worden opgehaald wanneer de gebruiker ze nodig heeft

Wanneer u van smartphone verandert, wordt ook de cache overgedragen en wordt de verbinding met de mobiele Skwarel-app verhinderd. Hier is hoe je het probleem oplost:

Op IOS:

Het is niet mogelijk de cache te wissen. U moet de Skwarel app verwijderen en opnieuw installeren.

Op Android :

Voordat je deze kleine manipulatie uitvoert, forceer de Skwarel app om af te sluiten.

1/ Ga naar de Instellingen van uw Android smartphone

2/ Ga dan naar Toepassingen en Meldingen

3/ Kies de Android applicatie die het probleem veroorzaakt

4/ Ga naar de optie Opslag

5/ Klik op Cache legen en Opslag wissen

U zou nu weer moeten kunnen inloggen op de mobiele applicatie.