Algemeen
Uw wachtwoord vergeten of resetten?
Updated over a week ago

Als u uw wachtwoord bent vergeten, ga dan terug naar de loginpagina van Skwarel. Klik nadien op de link Wachtwoord vergeten?

Voeg vervolgens het e-mailadres (tevens uw gebruikersnaam) in dat u gebruikt voor uw Skwarel-account.
LET OP : hoofdlettergevoeligheid! Bijna alle e-mailadressen op Skwarel beginnen met een kleine letter. Mocht u toch na enkele minuten nog steeds geen e-mail ontvangen hebben, probeert u best nog eens met een hoofdletter vooraan.
TIP : kopieer en plak uw e-mailadres (lees: gebruikersnaam) vanuit uw e-mails.

Om te bevestigen, klik op 'Wachtwoord wijzigen'. U krijgt vervolgens een bevestigingsmail. Skwarel vraagt u om de aanvraag te bevestigen door op de bijgevoegde link te klikken. Op deze manier kunnen we verifiëren dat u de verandering hebt aangevraagd.

Na het verifiëren stuurt Skwarel u een nieuwe e-mail met een nieuw wachtwoord.

Als u uw wachtwoord wenst te wijzigen, lees dit artikel.