Berichten
Hoe kan ik een bericht opstellen vanuit een boeking?
Updated over a week ago

Om een bericht op te stellen vanuit een boeking, vinkt u de boeking(en) aan waarover u een vraag wenst te stellen en klikt u vervolgens op Een bericht opstellen.

Er zal nu volgend pop-up venster verschijnen met volgende opties:

• Type : het type van de vraag bestaande uit:

1. Algemene vraag : te gebruiken in een situatie waar u het bericht zelf wilt opstellen. De informatie over de boeking wordt automatisch overgenomen

2. Ontbrekende factuur : te gebruiken op een boeking waar een factuur ontbreekt, de vraag en de informatie over de boeking wordt automatisch opgesteld

3. Ontbrekende betaling : te gebruiken op een boeking waar een betaling ontbreekt, de vraag en de informatie over de boeking wordt automatisch opgesteld

• Versturen naar : een bericht sturen naar de klant van het dossier of naar een collega die je wilt betrekken in het dossier

• Toegewezen : persoon verantwoordelijk voor het bericht

• Bericht : type hier uw bericht, eventueel incl. bijlage(n) die u rechts via het logootje van de paperclip kunt toevoegen

Wanneer u klaar bent met het opmaken van uw bericht kunt u het bericht aanmaken door op Maak te klikken. Het bericht wordt niet direct naar de klant verzonden maar komt terecht in Te verzenden berichten (x).

Wanneer u klaar bent met het verwerken van het dossier en wanneer u al uw vragen heeft opgemaakt, klikt u vervolgens op Te verzenden berichten (x). Er verschijnt een nieuw venster. Vink vervolgens de berichten aan die u wilt versturen.

Vooraleer u de berichten definitief verstuurd kunt u alsnog:

• een bericht verwijderen

• een bericht wijzigen

• het bericht dat uw klant zal krijgen, bekijken

• het document waarover u een vraag stelt, bekijken

Om de berichten definitief te verzenden, klikt u op Verzenden. Elk verzonden bericht zal terug te vinden zijn in het algemeen berichtencentrum onder In behandeling.