SkwarelSync
Hoe kan ik een dossier analyseren?
Updated over a week ago

Een dossier analyseren maakt het mogelijk voor Skwarel om volgende elementen te analyseren aan de hand van de gegevens uit uw boekhoudsoftware:

• Openstaande boekingen + updates (leveranciers, klanten);

• Boekingen op de wachtrekening + updates (leveranciers, klanten);

• Problemen in verband met derden: boekhoudkundige rekeningen die niet correct werden gebruikt in functie van derden;

• Problemen in verband met de btw-codes toegepast aan de boekingen;

• Problemen in verband met boekingen met een intra- en extra-communautaire code: btw-code niet gevalideerd door VIES, enz.

Wij raden u aan om regelmatig een analyse uit te voeren om de kwaliteit van de gegevens in een dossier te garanderen.

Hoe kan ik nu een dossier analyseren?

Selecteer één of meerdere dossiers en klik vervolgens bovenaan op de knop Analyseren.

Om de analyse te bevestigen klikt u nogmaals op analyseren in de pop-up box die tevoorschijn komt.

Om na te gaan of de analyse voltooid is kunt u op Vernieuwen klikken (het logootje links bovenaan het overzicht van uw dossiers). Vervolgens zal de exacte datum van de meest recente analyse tevoorschijn komen in de kolom Analyse.