SKS
Activeer de SKS-Connector bij het opstarten van een Windows-computer
Activeer de SKS-Connector bij het opstarten van een Windows-computer
Michèle Savoy avatar
Written by Michèle Savoy
Updated over a week ago

Windows 8, 9 et 10

• Druk tegelijkertijd op de Windows-logotoets  op uw toetsenbord (linksonder tussen de Ctrl- en Alt-toetsen) en de R-toets. Een venster wordt geopend, typ shell:startup en selecteer vervolgens OK. De Opstartmap wordt geopend.

• Kopieer het SKS-pictogram op uw bureaublad naar de Opstartmap

Windows 7

• Klik op de Start-knop linksonder op uw scherm en selecteer Alle programma's.

• Klik met de rechtermuisknop op de Opstartmap en selecteer in het menu dat verschijnt de optie Openen. (Als u de procedure voor alle gebruikers wilt uitvoeren, klikt u op Alle gebruikers Openen)

• Kopieer het SKS-pictogram van uw bureaublad naar de Opstartmap.