Facturatie
De eerste stappen met de facturatietool
Updated over a week ago

Ga naar het menu Facturatie

1. Uw bedrijfsgegevens configureren

Voordat u uw eerste factuur kunt verzenden, moet u eerst uw bedrijfsgegevens, uw factuurgegevens en de sjablonen van de te verzenden e-mails configureren.

Klik hiervoor op Configuratie

Vervolledig eerst uw bedrijfsgegevens. Op het tweede tabblad kunt u uw factuurgegevens invullen en de e-mailsjablonen kunt u op het derde tabblad configureren.

Klik vervolgens op Opslaan

2. Uw klantgegevens configureren

Klik op Klanten. U kunt nu uw klanten aanmaken en hun gegevens invullen door op de knop Klant maken te klikken. Vergeet niet te valideren op het einde.

Bekijk onze korte video voor meer informatie over het aanmaken en opmaken van Facturen en Kredietnota's.