Dossiers
Hoe kan ik de betalingsherinneringen activeren voor een klant?
Hoe kan ik de betalingsherinneringen activeren voor een klant?
Philippe Denis avatar
Written by Philippe Denis
Updated over a week ago

Als u Skwarel wilt gebruiken om betalingsherinneringen via e-mail te verzenden, moet u eerst de functie inschakelen.

Hiervoor moet u in een dossier op Configuratie > Toegang klikken.

U kunt vervolgens aan de linkerzijde onder Klanten op de naam van de klant klikken om zijn toegang te configureren.

Wanneer u dit gedaan hebt krijgt u volgend venster te zien waar u de functionaliteiten kunt aan- en uitvinken.

Vink hier het vakje Betalingsherinnering aan en klik vervolgens op Opslaan.

Prijs: Deze functionaliteit is uitsluitend beschikbaar in het Expert-pakket en is standaard inbegrepen in de prijs.