In de omgeving van de PB kunt u gemakkelijk alle informatie invullien die nuttig is bij het opstellen van uw PersonenBelastingsaangifte.

Log u in om het formulier in te vullen

• Als u reeds een account op Skwarel hebt, kunt u heel gemakkelijk inloggen dankzij het PB-menu.

• Als u geen dossier hebt op Skwarel wordt u meteen doorverwezen naar uw PB.

Beginnen

Wanneer u op de knop "Beginnen" klikt, zal een formulier in 6 stappen beginnen. Hier stellen we een reeks vragen over uw belastingsituatie. De eerste keer dat u dit doet, vragen we veel informatie. We houden de informatie echter bij voor volgend jaar, dan zal u enkel moeten aangeven wat er ondertussen is veranderd.

Vergeet niet dat de meerderheid van de documenten die we opvragen op de website van de administratie, MyMinFin , staan.

Definitief versturen

Wanneer u het formulier hebt ingevuld, kunt u het naar uw boekhouder sturen en op zijn voorstel wachten. Daarna is het niet langer mogelijk om het formulier te wijzigen. U kunt wel nog steeds  bijlagen toevoegen aan uw aangifte.