Hoe kan ik de functionaliteiten van een klantenaccount inperken/uitbreiden?
Hoe kan ik de functionaliteiten van een klantenaccount inperken/uitbreiden?
Michèle Savoy avatar
Written by Michèle Savoy
Updated over a week ago

Wanneer u een account aanmaakt voor uw klant, kunt u ook de functionaliteiten configureren. Als u het wenst kunt u zo voor een bepaald klantenaccount het dashboard, het uploadscherm of de berichten verbergen. Opgelet: u moet wel minstens één functionaliteit selecteren.

Hiervoor moet u in een dossier op Configuratie > Toegang klikken.

U kunt vervolgens aan de linkerzijde onder Klanten op de naam van de klant klikken om zijn toegang te configureren.

Wanneer u dit gedaan hebt krijgt u volgend venster te zien waar u de functionaliteiten kunt aan- en uitvinken.

Klik vervolgens op Opslaan om uw wijzigingen bij te houden.

Tip: het aanmaken van een heel beperkt account voor één klantenaccount verandert niets voor de andere gebruikers. U kunt zo voor éénzelfde dossier een account hebben met alle functies en een andere waar de gebruiker enkel bestanden kan uploaden.
Wanneer u als boekhouder naar de omgeving van uw klant gaat zult u steeds een volledige toegang krijgen tot het dossier, de beperkingen gelden enkel voor de klant, niet voor u.