Gebruiker
Hoe kan ik een gebruikersaccount aanmaken voor mijn klant?
Updated over a week ago

Om een gebruikersaccount aan te maken voor een klant, opent u het dossier van de klant op uw omgeving van Skwarel. Klik vervolgens op Configuratie > Toegang.

Een nieuwe venster gaat open. Links onderaan de kolom van Klanten klikt u op Klant toevoegen.

Opnieuw gaat er een nieuw venster open. Vul de persoonlijke gegevens van de klant in en configureer vervolgens de functionaliteiten. Dit zijn de verschillende functionaliteiten waarover de klant zal beschikken op zijn omgeving van Skwarel.

Wanneer u klaar bent klikt u op Toevoegen. Hiermee bevestigt u het aanmaken van de klant zijn persoonlijke gebruikersaccount.

Zodra u dit hebt gedaan wordt er een mail gestuurd naar het ingegeven e-mailadres van de klant met zijn inloggegevens. Uw klant heeft nu toegang tot zijn dossier inclusief de door u gekozen functionaliteiten.

Tip: U kunt onbeperkt aantal klanten toevoegen aan eender welk dossier.

Tip: U kunt nadien de toegangsmogelijkheden steeds wijzigen of een klant in een bepaald dossier verwijderen. Hiervoor herhaalt u bovenstaand proces en klikt u op de naam van een bestaande klant. Op deze manier kunt u bestaand gebruikersaccount opnieuw configureren.