Hoe kan ik meerdere subdossiers aanmaken?
Updated over a week ago

Kijk eerst even na of u de functie voor subdossiers hebt aangemaakt voor het klantendossier. (Lees ons artikel)

Open vervolgens het dossier op Skwarel en klik dan op Configuratie > Documenten.
Klik dan op

Een venster gaat open en u moet drie velden configureren:

• Naam : de naam van het nieuw subdossier waarin uw klant documenten zal kunnen uploaden.

• Verzendwijze : dat mag u steeds op FTP SKS (standaard) laten staan.

• Type : gaat over de inhoud van de PDF-files die de klant zal uploaden in het subdossier. Kies het type Andere als het subdossier geen aankoops- of verkoopsfacturen zal bevatten. Als u een OCR gebruikt, zal het type het herkennen eenvoudiger maken.

Klik vervolgens op Toevoegen om het subdossier aan te maken.