De SKS installeren

Onze SKS-connector moet geïnstalleerd zijn om uw boekhoudsoftware te kunnen synchroniseren met Skwarel.

De SKS opstarten

Ga na of de SKS aanstaat. U kunt dit eenvoudig checken door rechtsonderaan in het menu na te gaan of het icoontje van Skwarel er staat.

Log u in op Skwarel

Hier krijgt u twee mogelijke opties : een dossier analyseren of controleren. Klik op het knopje Analyseren of controleren en vink de dossiers aan waarvan u de gegevens wilt updaten:

1. Een dossier analyseren : Hoe een dossier analyseren ?
  2. Een dossier als gecontroleerd markeren : Hoe een dossier als gecontroleerd markeren ?

De synchronisaties worden steeds handmatig gestart. Tip : controleer meerdere dossiers op hetzelfde moment aan om tijd te winnen.